tirsdag 6. mars 2012

Vinnerlykke

En liten oppsummering av den siste måneden, for nå er det lenge siden sist..

Har vært så heldig å ha vunnet noen flotte premier! I en give away hos Signe med bloggen Signes hjemmelagede vant jeg denne flotte pakken:

Har allerede funnet masse flott jeg vil strikke!

Casa Kreativ har en fargealong, der det er en ny farge hver måned. Alle som var med i hele 2011 var med i trekningen av noen flotte premier, og jeg var så heldig å vinne dette flotte garnet fra Pickles:

Noen som har tips til hva jeg kan strikke med det flotte garnet?

Den siste tiden har det vært mye skole og jobbing, og strikkelysten har ikke vært helt på topp. Spesielt ikke monteringslysten, så UFO-haugen har fått 7 nye tilskudd.. Har tenkt å ta et raid i helga, så da skal forhåpentligvis haugen minke betraktelig!

Ellers har jeg blitt ferdig med to luer til min minste niese. Er hun ikke herlig?

Oppskriften er fra Nøstebarn. Den hvite er strikket i Lanett (rester etter Marius-vognteppet), den lilla er nøstebarngarn (rester fra dressen som Eirin strikket til snuppa) Blomsten er heklet av Eirin, mens hjertet er en (selvheklet) hekleremse som er nålefiltet på.

Casa Kreativ har en fargealong i år også, og jeg har gitt meg selv enda en utfordring i tillegg til månedens farge. Ble inspirert av Kirkens Bymisjon sin kampanje før jul, og har bestemt at jeg skal strikke noe til en som fryser. Når desember kommer vil jeg da ha 12 plagg (og sikkert enda mer) å gi til Kirkens Bymisjon.

Januarfargen var grå, og da strikket jeg en lue med oppskrift fra Drops (så den på Eirin sin blogg tidligere i høst, og tenkte at den passet perfekt til månedens farge)

Strikket i Rubin, men husker ikke helt hvilken pinnestr. Lærte da at jeg bør huske å strikke vrangborden en halv pinnestr mindre enn selve luen.

Februarfargen var blå, og da ble det en lue og en hals.


Har ikke brukt noe mønster på disse, men de er inspirert av et mønster en bekjent viste meg i høst. Strikket i Rubin på pinne 4 og 4,5.

Har strikket enda en lue:

Mønster og garn fra Du store alpakka :)

Blogglisten

2 kommentarer:

Line Kristine sa...

Kjekt å "se" deg her i bloggeland igjen! :)

Olga Marie sa...

Hurra for deg!!! Vel unt, du som er så snill med alle andre!!